Toen was geluk heel gewoon Season 9

May. 19,2002
|
6.8
| Comedy

On January 2, 1994 the Dutch KRO television started an comic TV-show, based on the American sitcom 'The Honeymooners'. The scripts of these series were translated and edited by Gerard Cox and Sjoerd Pleijsier, two of the main actors. From the start of the fourth season they started to write their own episodes. The series are taking place in the south of Rotterdam, late fifties. The last season of the series took place in 1976.

...

Watch Trailer

Toen was geluk heel gewoon Season 9 Full Episode Guide

Episode 13 - Ik Jan Cremer
First Aired: August. 11,2002

Zus wordt 40. Jan Cremer leest voor uit Ik Jan Cremer op de kegelclub.

Episode 12 - T.V.
First Aired: August. 04,2002

Simon en Zus kopen een nieuwe TV. Nel koopt de oude. Ook op de kegelclub komt een nieuwe TV die door de Bruine betaald wordt.

Episode 11 - De oorkonde
First Aired: July. 28,2002

Karel van Dam en Henk van de Berg zijn 20 jaar bij de RET. Mijnheer Harmsen wil hen een modern oorkonde geven. Jaap denkt dat hij dat kan ontwerpen.

Episode 10 - De gijzeling
First Aired: July. 21,2002

Jaap krijgt van Nel geen geld om een nieuwe kegelbal te kopen. Hij probeert aan geld te komen door zijn eigen ontvoering in scène te zetten.

Episode 9 - Beat & Misdaad
First Aired: July. 14,2002

Jaap leest in de Telegraaf dat beatmuziek leidt tot criminaliteit. Japie krijgt voor zijn verjaardag een elektrische gitaar en treedt bij de kegelclub op als The Who.

Episode 8 - De zondvloed
First Aired: July. 07,2002

Jaap heeft van “professor Schouten” op de bus gehoord dat de zondvloed er binnenkort aankomt en koopt een boot. Simon speelt het spel mee om een artikel voor de Bruine te kunnen schrijven. Hij zet Jaap uit op de Kralingse Plas.

Episode 7 - De Boerenpartij
First Aired: June. 30,2002

Simon heeft een interview met boer Koekoek. De Boerenpartij volgt de gemeenteraadsverkiezingen vanuit de kegelclub.

Episode 6 - De Griekse beginselen
First Aired: June. 23,2002

Adri komt zijn nieuwe verkering voorstellen. Het is geen meisje maar een jongen. Simon heeft bij mijnheer Harmsen een interview met Gerard Reve.

Episode 5 - Pruikentijd
First Aired: June. 16,2002

Bij de kegelclub wordt een toneelstuk over de Franse revolutie gespeeld. Mijnheer Harmsen is Lodewijk XIV. Henk van de Berg heeft een pruik maar niet voor lang.

Episode 4 - Avondkleding
First Aired: June. 09,2002

Jaap maakt een vogelverschrikker voor mijnheer Harmsen. Een neger uit Curaçao komt stage lopen bij de RET. Nel, Simon, Zus, de moeder van Nel en mijnheer Harmsen gaan naar de opening van De Doelen.

Episode 3 - Poëzie op Zuid
First Aired: June. 02,2002

Simon organiseert een poëzieavond bij de kegelclub met een optreden van Simon Vinkenoog en Johnny the Selfkicker. Door een misverstand kunnen ze niet komen en dragen Simon, Zus en mijnheer Harmsen gedichten voor.

Episode 2 - LSD
First Aired: May. 26,2002

Simon heeft een interview met Simon Vinkenoog en hoort op deze manier over LSD. Hij haalt Jaap over om het ook een keer te proberen. Adri maakt jurken van paper voor Nel en Zus.

Episode 1 - Mist
First Aired: May. 19,2002

Jaap, Nel, Zus en mijnheer Harmsen gaan naar Ajax-Liverpool. Simon blijft bij Saskia in het huis van mijnheer Harmsen.

Seasons

Similar titles